Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Palvelut

Ammattitaitoni on karttunut erilaisten projektien myötä. Asiakaskuntaani kuuluu yhtä lailla yksityishenkilöitä ja yrityksiä. Ota sinäkin yhteyttä ja liity tyytyväisten asiakkaideni joukkoon.

Palveluni pitävät sisällään

  • maanrakennustyöt
  • talonpohjatyöt
  • viemäröinnit
  • sadevesijärjestelmät
  • salaojitukset
  • tien rakennus- ja hoitopalvelut.

Maanrakennustöitä 25 vuoden vahvalla kokemuksella!

Kaivinkoneurakoitsija Paavo Toivonen on erilaisten maanrakennustöiden rautainen ammattilainen pitkällä kokemuksella. Ammattitaitoni on karttunut erilaisten projektien myötä Punkalaitumella ja lähistöllä. Löydän ratkaisut maanrakennuksen ongelmatilanteisiin varmuudella. Asiakaskuntaani kuuluu yhtä lailla yksityishenkilöitä ja yrityksiä. Ota sinäkin yhteyttä ja liity tyytyväisten asiakkaideni joukkoon.

Tienrakennus

Teiden rakentaminen on merkittävä osa maanrakennustöitä. Teen tiet laidasta laitaan taaten kantavan ja siistin lopputuloksen.

Viemäröinnit ja sadevesijärjestelmät

Laadukkaasti toteutetut viemäröinnit ja jätevesijärjestelmät eivät tuo ikäviä yllätyksiä ennen aikojaan.

Salaojitukset

Rakennusten salaojituksien tarkoituksena on kuivattaa maaperää ja perustuksia sekä estää veden ja roudan tuhomahdollisuudet rakenteissa.

Pihatyöt

Pihatyöt ja pihan rakentaminen on näppärää toteuttaa muiden maanrakennustöiden yhteydessä. Rakennan uusia pihoja ja kunnostan myös vanhoja!

Hyvä pohja asumiselle ja talolle

Kaivinkoneurakoitsija Paavo Toivonen on erikoistunut talojen pohjatöiden laadukkaaseen toteuttamiseen. Kahden vuosikymmenen työkokemus takaa sinunkin talosi rakentamiselle hyvän perustan!

Pyydä tarjous maanrakennustyöllesi soittamalla numeroon 050 074 1140

Talonpohjatöitä 25 vuoden vahvalla kokemuksella!

Kaivinkoneurakoitsija Paavo Toivonen tekee kantavat talonpohjatyöt haastavissakin kohteissa varmalla osaamisella. Pohjatyöt ovat talonrakennuksen ensimmäinen ja tärkein vaihe. Huolellisilla pohjatöillä rakennukselle luodaan kantava pohja, jonka päälle on turvallista ja helppoa jatkaa rakentamista. Perustuksia voidaan rakentaa huoletta, kun pohjatyöt ovat kunnossa. Teen talonpohjat Punkalaitumella ja Etelä-Suomen alueella yksityisten ja yritysasiakkaiden tarpeisiin.

Luotettavat talonpohjatyöt aikataulussa

Paavo Toivonen osallistuu rakennusurakkasi toteuttamiseen vuosikymmenien kokemuksella. Teen pohjatyöt niin omakotitaloihin, tuotantorakennuksiin kuin muihinkin kohteisiin Punkalaitumen seudulla. Huomioin kaivutöissä maaperän sekä tontille tulevan rakennuksen ja sen vaatiman syvyyden, jotka vaikuttavat työn kulkuun ja kaivutyön suunnitteluun. Lopputuloksena on luja, aikataulussaan toteutettu maapohja.

Hyvin tehdyt pohjatyöt lupaavat rakennukselle ja asumiselle pitkää ikää.

Pyydä tarjous talonpohjatyöllesi soittamalla numeroon 050 074 1140

Viemäröinnit 25 vuoden vahvalla kokemuksella!

Hyvin tehdyt viemäröintityöt toimivat rakennuksesi ja ympäristösi parhaaksi. Kaivinkoneurakoitsija Paavo Toivonen auttaa maanrakennustöiden yhteydessä myös viemäröintien kaivussa. Teen viemäröintiin liittyvät kaivutyöt kaikkiin kohteisiin Etelä-Suomen ja Punkalaitumen alueella. Asiakkaani saavat luotettavan ja osaavan kaivutyön viemäröintejä varten.

Oikea kalusto takaa tehokkaan viemäröintiprojektin

Näppärällä kaivinkoneella hoituvat salaojien ja sadevesikaivojen kaivutyöt. Kaivutöillä luodaan väylät viemäröintijärjestelmille, jotka säästävät rakennusta ja sen perustuksia kosteusvaurioilta. Kun viemäröintityöt on tehty huolellisesti, paitsi rakennus myös talon asukas voi hyvin. Tällöin vältytään mahdollisten kosteusvaurioiden aiheuttamilta suuremmilta vahingoilta.

Rakennuksen viemäröinnit kannattaa hoitaa kerralla kuntoon! Tarjoan viemäröintipalveluita Punkalaitumella ja lähialueilla.

Pyydä tarjous viemäröinnillesi soittamalla numeroon 050 074 1140

Tienhoitopalvelut 25 vuoden vahvalla kokemuksella!

Kaivinkoneurakoitsija Paavo Toivonen tarjoaa myös tehokasta teiden kunnossapitopalvelua Punkalaitumella. Palveluni pitävät sisällään lumenauraukset ja tienvarsien niitot kaudesta riippuen. Asiakkaani ovat pääosin yksityisiä kiinteistönomistajia, mutta tarjoan tienhoitopalveluitani mielelläni myös yritysasiakkaiden tarpeisiin.

Pidän arvossa pitkiä ja luottamuksellisia asiakassuhteita, mutta älä epäröi ottaa yhteyttä myös yksittäisissä kiireisissä tapauksissa.

Lumenauraukset

Auratulla väylällä kulkeminen sujuu mukavammin. Kaivinkoneurakoitsija Paavo Toivonen kantaa kortensa kekoon Punkalaitumen seudun talviteiden ja -pihojen kunnossapidossa. Yritykselläni on teiden ja pihojen aurausta varten laadukas kalusto, jolla väylät saadaan kulkukelpoisiksi kätevästi ja nopeasti.

Tienvarsien niitot

Kun tienvarret vaativat trimmausta, ota yhteyttä! Suoritan tienvarsien niittoa sekä julkisten että yksityisten teiden reunuksilta. Heinät ja muut tienvarren kasvit voivat kasvaa ajan myötä jopa näkyvyyttä estävään pituuteen. Jotta teillä olisi mahdollisimman turvallista kulkea, on tienvarsien niitto fiksua hoitaa sopivin väliajoin. Minulla on käytössäni asianmukainen kalusto tehokkaan palvelun toteuttamiseen.

Pyydä tarjous tienhoitopalveluista soittamalla numeroon 050 074 1140